menu

Радио ЛАКОСТА

chevron_right

НАЈДОБРА МУЗИКА

СЕКОГАШ НА ВАША СТРАНА, 
ИЗБЕРЕТЕ И СЛУШАТЕ ЈА ВАШАТА МУЗИКА.

 • play_circle_filled РАДИО ЛАКОСТА ВО ЖИВО

 • play_circle_filled LAKOSTA HIT

АКТУЕЛНИ АЛБУМИ

Д и с к о г р а ф и ј а

Најновите остварувања во музичкиот свет
за љубителите со префинет вкус со врвен дигитален звук.

IT'S PARTY TIME

АКТУЕЛНИ НАСТАНИ

Сите настани и локации во нашиот град.
Изберете го настанот и бидете дел од одлична журка.

НАШИТО УСПЕШЕН ТИМ

ПИЛОТИ ВО КАБИНАТА

Нашиот успешен тим е секогаш со вас за ваше врвно расположение.
24/7 се грижиме за ваше незаборавно уживање во музичките новитети.

ОДБРАНО

ОДБРАНО

WAVEFORMS

By Paul Richards and kenny Bass

 • Cover play_circle_filled

  01. Flash
  Dixxon, Paul Richards, Kenny Bass

 • Cover play_circle_filled

  02. Waiting Game (ft. Patricia Stone)
  Primal Beat, Grover Crime

  add_shopping_cart
 • Cover play_circle_filled

  03. Aeternum
  Black Ambrose, Rodney Waters

  add_shopping_cart
 • Cover play_circle_filled

  04. Faded (Dino Roc Remix)
  Primal Beat, Kelsey Love

  add_shopping_cart

МУЗИЧКИ НОВОСТИ

А К Т У Е Л Н О

Актуелни новости и случувања.

Место каде ќе дознаете за актуелните настани и позначајни активности во нашиот град.


Информации

Остварете контакт сега!

Резервирајте го вашиот следен настан, купете билет или пратете насмевка на уметниците!

  • cover play_circle_filled

   Радио Лакоста

  • cover play_circle_filled

   LAKOSTA HIT

  • cover play_circle_filled

   01. Cyborgphunk
   Grover Crime, J PierceR

   file_download
  • cover play_circle_filled

   02. Glitch city
   R. Galvanize, Morris Play

   add_shopping_cart
  • cover play_circle_filled

   03. Neuralink
   Andy Mart, Terry Smith

   add_shopping_cart
  • cover play_circle_filled

   04. Chemical happyness
   Primal Beat, Kelsey Love

   add_shopping_cart
  • cover play_circle_filled

   05. Brain control
   Grover Crime

   add_shopping_cart
  • cover play_circle_filled

   Live Podcast 001
   Baron Fury

  play_arrow skip_previous skip_next volume_down
  playlist_play